The Direct Kristopher - Theyre Coming To Take Me Away

28 år är inte dåligt

Posted Sept. 23, 2016, 12:26 a.m. By kristopher Tags: Familj

28-årig bröllopsdag
På onsdag firar mina föräldrar sin 28 åriga bröllopsdag, 28 år?! Hur klarar man det? 28 år fyra ungar, sju olika bostäder, många utlandsresor, tre år i Italien senare verkar dom precis lika kära som jag har hört att de var när de träffades. Hur som helst bor jag ju för tillfället i Thailand och har tyvärr inte möjlighet att komma hem för att fira med dom. För min familj har bröllopsdagar alltid varit en väldigt stor grej. så därför känns det riktigt tråkigt att missa den. 

Men jag tänker i alla fall att jag kan behöva köpa en present, eller behöver och behöver... Jag vill, det känns som det minsta jag kan göra. Så jag ligger här i min hängmatta med utsikt över havet och kollar på lite inredning online. Jag tänker att jag kan beställa någon fin inredningspryl och skriva in mina föräldrars adress som adressen för avlämning. På så sätt blir det ju en överraskning också, dom får det avlämnat hemma helt plötsligt. Kul! Jag hoppas att jag hittar något bra... Men det är så svårt att köpa inredning till andra. Självklart är det lättare till ens föräldrar som man bott hos hur långe som helst, än att köpa typ till en kompis. Jag funderar på att kanske köpa någon skulptur av något slag men någon gullig graverad text, men det är ju svårt att komma på själva texten. Det kanske helt enkelt blir några vinglas, eller en ny tavla till vardagsrummet kanske?

Jag tror att jag kanske ska fortsätta att googla runt och kolla på lite olika alternativ, det känns ändå som att 28 år och att jag inte är närvarande kräver en bra present. Jag behöver något tillräckligt bra för att väga upp detta. Men nu så blir det ett uppfriskande dopp i havet.